söndag, april 01, 2018

Imorgon är jag dödenHej mina vänner.

Stängde idag igen träningsveckan med ett nytt bra pass: löpning och gym. Amanda hängde med på cykel och gymet körde vi tillsammans, trevligt!

Jag sprang till gymet först: 2,71 kilometer, 5,05 min/km

På gymet var det dags att försöka få liv i mina odugliga och förtvinade muskler, så jag tryckte till med detta:

Lutande rodd 5 x 5, 60 kilo

Marklyft 5 x 5, 120 kilo

Knäböj 5 x 5, 80 kilo (brutalt dålig i knäböj, det trodde jag inte, men sen har jag knappt kört övningen heller)

Bänkpress 5 x 5, 75 kilo

Frivändningar 5 x 5, 60 kilo

Inte nog med detta, inspirerad av Anders Aukland så är min tanke att klara av 10 x 10 chins på tio minuter, start varje minut alltså.. Jag körde idag ett upplägg med 10 set, men endast 5 chins i de första sju seten och 10 chins i de sista 3. Det var nog så jobbigt. Jag håller inte händerna som vanliga chins, utan raka i utstickande pinnar, mer skidlikt inbillar jag mig och något lättare än vanliga chins. Tanken är att köra detta på varje pass framöver, och förhoppningsvis öka på det hela en aning. 

Tanken på kommande träningsår är att köra något liknande i styrka, men att dela upp det hela i två styrkepass, så att jag får 2-3 basövningar per pass, sedan lite mer stakliknande övningar och även lite bål/TRX. Kan nog bli bra det!


Detta kommer sätta sina spår i min arma kropp imorgon, var så säker, usch. 

På löpningen hem så tryckte jag på det som fanns i princip, platt och sluttande uppför och med icebug-skor: 2,70 kilometer, 11,24 min (4,13 min/km), 162 snittpuls, 181 maxpuls och 20 höjdmeter.. Lite annan puls än gårdagens snitt på 98 slag/minut. Såg dock på strava att killarna jag hade med mig hade lite högre puls, Måns strax över 120 och Oskar strax över 140 i snitt, så det gick inte direkt i gångtempo, men jag var sliten igår.  


Inga kommentarer: