tisdag, april 17, 2018

Klassiskt på skins och guldhjältar på besök


Åter ett träningspass i trevligt sällskap avklarat. Adam skejtade och jag körde klassiskt på mina twin skin. Spåren håller än så länge klart över förväntan, bara att tacka och ta emot. Vi var hela vägen ner till Vargliden åt ena hållet och till Medväga åt det andra, alltså i princip hela spårvidden, sinnessjukt. 

Totalt var vi ute i två timmar, för att jag skulle få lite kvalitet på passet så lade jag till tio impulser under den sista halvtimmen, endast stakning. När jag sedan kom hem så körde jag lite TRX-styrka för att försöka stävja min stundande korpulens.. Undrar hur det går med den biten egentligen. 

I princip alla dagar som jag är hemma, samt äter lunch så äter jag omelett. Vanligen fyra ägg, mjölk (alternativt grädde, eller havredryck),  skinka, ost och kryddor. Idag var det inget undantag, gott och nyttigt dessutom. När lunchen var intagen så dök två av tre guldhjältar från förra årets SM-stafett upp, nämligen: Jesper "Jassenyz" Nyström och Simon "S2A" Andersson. Ett väldigt stort ögonblick för hela familjen, vi fick också en varsin inramad autograf till Alfons, det kommer han leva länge på, tack för det!

När guldhjältarna skulle iväg på nya uppdrag så passade jag på att ta med mig viktvästen på tio kilogram och Alfons ut på en mils promenad i det härliga solskenet, mysigt. Nu snart ska jag laga dagens middag: rotfrukter i ugnen, samt lax! 

Imorgon ska jag jobba igen, hörs!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Var Calle H. med i det laget?

Adam Steen sa...

Läs på. Oskar Svensson var den tredje killen

Anonym sa...

Just det spurtade ner Burman! Såg ju tom det loppet på tv... :)

Adam Steen sa...

Precis :)