fredag, april 13, 2018

Plockar hem strava-KOM, bla


Skaplig morgon hörni!! Redan fredag och slut på jobbveckan. Alldeles lagom att jobba cirka 8-15 och tre dagar i veckan, jag får ju ändå ingen lön (typ), så jag kan ju lika gärna vara ledig. 

Dagen började med skidprofilen och träning med eleverna, givetvis på fastande mage. Riktigt fint med sol och frusna spår. Det var skare dessutom, en av vinterns finaste pass och morgnar i det avseendet. Efter att ha åkt med gänget från skolan klart så bestämde jag mig för att försöka trycka på lite och bland annat ta tillbaka KOM från folk som tror dom är bättre än mig. Jag smackade på Igeltjärnsvägen fram och tillbaka och enligt strava så blev det:

Ditvägen: 8,25 minuter på 2,8 kilometer. Här var det en som hade KOM på 8,14 (med draghund), men i skrivande stund har den personen tagit bort det. Kanske på grund av en kommentar från mig...

Hemvägen: 7,05 minuter på 3,1 kilometer. Inga konstigheter. KOM rätt igenom. 

Tur och retur: 15,35 minuter på 6 kilometer. Eller enligt min klocka och mellantid så blev det 16,37 minuter, 6,46 kilometer. Snittpuls på 175 och maxpuls på 186. 

Hjärtat verkade slå både under träningen och även efter, så det var ju skönt. Tänker mig att jag försöker springa en sväng i eftermiddag också, måste ju komma igång! 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Imponerande att du lyckas komma upp så högt i puls på så lätt åkning. Själv har man väl inte tillräckligt bra träff för att komma så högt. Lyckas väl nå ca 70% på typ Igeltjärnsvägen hem men då är man ju en halv minut långsammare också... :)

Adam Steen sa...

Nja, har ju vilat en månad först, sedan så har jag bara kört lugna pass, därav min höga puls. I vanliga fall hade jag nog haft minst tio slag lägre :)