lördag, april 14, 2018

Skaråkning i Borlänge i april(!)


Inte fager blogginnehavare, det enda som räddar upp bilden är förutom Adam Larsson, mina Oakley Radar EV  utan dom hade jag inte kommit långt idag...

En aning fagrare vyer

Den här härliga vårvintern med sol och kalla nätter hade gärna fått stanna kvar i minst en månad till för mig. Men nu skvallras det om plusgrader upp till tjugo i antalet kommande vecka, visst det är skönt, men nu är det rätt härligt med skidåkning också. Vi kan åter konstatera att det är rätt skönt att vi inte kan styra vädret (än?). Galet fint var det idag i alla fall. Ett kärt återseende med Adam Larsson var det också, vi har knappt setts sedan januari, så kan det vara när man har olika upplägg i både jobb, träning och tävlande. 

Vi körde en fin tur på 2,15 timmar, till en början på de vanliga spåren, men andra halvan av passet blev det mer ”offpist” på bland annat en del hyggen i närheten av Igeltjärnsvägen som till och med för Bergebo-fantasten Adam Larsson var helt okända, det var en häftig känsla kan jag lova er!! Skaren höll skapligt ända fram till klockan elva ungefär, det är inte illa pinkat. Nu fortsätter jag åka skidor någon dag till, i princip så länge det går och som jag sagt så försöker jag smyga in lite löpning och styrka också. Tränar på en period utan särskild plan men ändå försöker köra på en del, sedan får framtiden utvisa hur fortsättningen blir. 

Efter skidpasset så har vi hjälpt Amandas föräldrar att såga lite ved, därefter har vi gått i tre kilometer och jag har just stängt ringarna på Apple Watchen, drömmen!

Inga kommentarer: