onsdag, april 04, 2018

Stakning - impulser - gymEfter nio(!) dagars solsken, bara det måste ju vara någon sorts rekord i detta trötta (rent vädermässigt) land så kom det idag in ett pissväder utan dess nåde. Regn, blåst, rusk, snö och grått. Nåväl, jag skulle ut på skidorna igen för att staka mina två timmar. Jag tog mig bara för att åka i 1,20 denna gång, bättre än inget. Förutom att bara åka i 80 minuter så lade jag in 10 impulser á 15 stavtag för att försöka upprätthålla någon form av snabbhet i min ålderstigna kropp. Jag tror det är bra, speciellt när man börjar bli äldre att köra snabbhet och att lyfta tungt. 

Under träningen så fick jag en idé om att jag och Alfons skulle följa med Amanda på gymet. Så kunde vi turas om att passa junior medan den andra tränade, det fungerade rätt så bra faktiskt. 


Efter en promenad ner till gymet så körde jag följande:

- Marklyft 3 x 3, 130 kilo

- Lutande rodd 3 x 3, 65 kilo

- Knäböj 3 x 3, 90 kilo

- Bänkpress 3 x 3, 82,5 kilo

- Frivändningar 3 x 3, 65 kilo

-TRX-övning 2 i mitt program 3 x 12/ben, första setet med 10 kilos viktväst

- Jag avslutade gymandet med en ny "chins-vända", idag blev det totalt 69 chins fördelat på: 5x6 - 3x7 - 1x8 - 1x10. Startar varje set på ny minut. Målet är att klara 10x10 i höst, det borde gå!

Nu drar vi snart mot Sälen och Hemfjällstangen över helgen, skoj!
Inga kommentarer: