lördag, april 14, 2018

Tidiga lördagsmorgnarJodå, även idag ser solen ut att komma upp i fin form. Elva träningstimmar avverkade hittills denna vecka, benen värker fint sedan gårdagens försök till löpning, som mer liknade någon form av buffel som vältrade fram. Jag ska ändå bege mig ut i skidspåret för att åka på skaren i Bergebo tillsammans med Adam Larsson, men det är först klockan nio, här är man numer uppe före sju och är pigg, trots att jag inte sovit mer än kanske sju timmar. Tider förändras. 

Minns någon vår för lite drygt fem år sedan, när det vankades galej var och varannan helg (kväll), en kväll (natt) innnan jag gick till sängs så skrev jag ett smått legendariskt SMS till nyss nämnda Adam: ”Hemma nu, det är lugnt. Kim och väck mig imorgon så tränar vi ihop”. Just kim och väck mig kanske kan ge en liten fingervisning om att det inte är så lugnt kanske?! Det har blivit en följetong oss emellan under åren det, kul minne men inte något liv/leverans att sakna. 

Inga kommentarer: