tisdag, april 03, 2018

Två staktimmar


Godkväll kära läsare. 

Här kommer en liten rapport från ledighetskommittén. Dagarna snurrar på, det blir några få aktiviteter som jag försöker få till varje dag, något i stil med:

- Omkring 10 kilometers promenad med viktväst och barnvagn 

- Träning

- Städ, tvätt, disk i hemmet 

Idag började dagen med promenaden och en efterföljande handling på Willys, allt medan Amanda jobbade. När hon blev klar med jobb så var det min tur att ge mig ut på ett nytt träningspass, två timmars stakning i hemtrakterna blev det, här nedan följer rutten för den med lokalkännedom:


Vattendraget jag rundade är Bjusan

Efter stakningen så körde jag lite TRX för att inte bålen ska förtvina. 

Jag är sjukt trött och sliten, dålig fantasi och skrivlust, sovit endast 5-6 timmar per natt den senaste tiden. Nu skriker inte Alfons, men istället bökar han runt och gnäller istället, så det är nästan omöjligt att få en god natts sömn. Hoppas det någon gång vänder och vi kan få sova bättre än såhär.. 

Ikväll ska vi packa ner skidor, stavar och annat, för imorgon drar vi på en långweekend till Sälen, det blir inte så fel!!!

Inga kommentarer: