torsdag, april 12, 2018

Två timmar stakning i Bergebo


Tjena folkens!

Det blev ett nytt träningspass idag. Tänk va, att kunna åka skidor i mitten av april, i helt okej förhållanden dessutom, sjukt! Det stod längdskidor stakning på dagens program, för säkerhets skull så skruvade jag på de största trugorna på Leki-stavarna innan jag begav mig iväg. Föret var väldigt varierande, bitvis var det rena sorbeten, medan det på andra ställen var lättfört och lätt isigt. 

Totalt var jag ute i två timmar och högg, jag försökte åka på lite snabbare, men jag var sliten i musklerna sedan gårdagens gym och det sugiga föret gjorde det ganska svårt att få lite klipp i åkningen. Jag blev i alla fall trött och jag fick träna de muskler som jag vill träna inför kommande säsongs långlopp. Jag hann åka 28 kilometer och klättra 400 höjdmeter åtminstone. 

Inga kommentarer: