onsdag, april 18, 2018

Vi ska till Mallorca +ANNATAlfons 
Den här glada lilla jäkeln var allt annat än glad efter att detta foto togs igår vid halv nio-tiden på kvällen. Han hade feber på strax över 38 grader och han var missnöjd med det mesta. Stora delar av natten så gnydde, gnällde och kved han. Antingen så är han sjuk, eller så är det tänder som spökar. Jobbigt är det i alla fall för både Alfons och oss. Egentligen så var han missnöjd under stora delar av dagen igår, hoppas det blir bättre snabbt. 

Mallorca
Den 25:e maj - 1:a juni så är vi i Alcudia på Mallorca. Ska bli riktigt skönt med semester och umgänge med familjen. Förhoppningsvis så får jag möjlighet att hyra cykel två dagar, så jag kan få se Sa Calobra och Cap De Formentor igen i alla fall, två riktigt mäktiga ställen! Jag borde hinna med något cykelpass innan här hemma i Sverige, så att jag har okej cykelben och kan bränna av dessa ”utflykter” något enklare än om jag är helt grön för året på cykeln. Annars så är tanken att kanske köra lätt styrka och något löpintervallpass där nere, inte alltför mycket träning utan en lugnare vecka. Längtar! 

Annat
Efter fyra härliga dagar borta från jobbet så blev det idag cykling till dito. Skönt som bara den att harva helger, pappadagar och arbete. Träningen verkar rulla på okej också, skönt det. Ska försöka lägga in några intervaller framöver, när det blir återstår dock att se, ingen brådska egentligen. Borde dock vara i hyfsad fas med tanke på skapliga timmar, impulser och styrkepass på slutet. Det är nog bara den yttersta spetsen som jag saknar och den hinner jag nog få innan januari nästa år.  

Jag gnetar vidare, en del lägger av. Läste imorse att den väldigt sympatiske och duktiga Fredrik Byström väljer att avsluta sin karriär, tråkigt såklart, men jag förstår ju honom också. Jag har tränat några pass med honom i Mora och Orsa för några år sedan och dessutom har vi ju tävlat mot varandra i många år. Om Fredrik har jag bara positiva saker att säga. Lycka till i framtiden mannen! 

I eftermiddag så blir det löpning tur och retur till gymet, samt styrka där. Känns avlägset nu när jag sitter på rast och nästan somnar, men det vänder nog tills i eftermiddag.Inga kommentarer: