måndag, maj 28, 2018

34 år idag


Första gången i livet jag fyller år som en pappa, men förhoppningsvis inte den sista. 

Igår hade vi en skapligt aktiv dag med först löpningen på dryga timmen, därefter promenad längs samma rutt på cirka två timmar, en massa TRX- och chinsliknamde övningar i gungställningen vid poolen så jag har träningsvärk i magen nu och avslutningsvis så simmade jag 30 minuter (1,40 kilometer) i poolen. Allt på fastande mage. På kvällen intog jag åter omänskliga mängder mat och snacks. Nåväl, jag får vara lite fet denna veckan! 

Idag är vi ute på en promenad mot Alcudia. Vi bor nämligen i port de Alcudia. Kul att se sig omkring lite när vi har ett riktigt pissväder här med moln och blåst. Tanken är jag jag lite senare drar ut på ett kortare löppass, med kanske lite intervaller. Imorgon tror jag vi tar veckans enda cykeltur!

Inga kommentarer: