fredag, maj 18, 2018

90 minuter löpning, på fastande mage


Givetvis handlar Alfons på Willys. Vi är ju stolta aktieägare i Axfood! Inatt hade han det lite jobbigt, han skrek som bara den vid midnatt, troligen hade han ont i magen den stackaren. Han var gnälligare än vanligt under stora delar av natten. Så kan det vara ibland. Tur att vi lade oss före klockan 21, så jag fick i alla fall ihop åtta timmars sömn enligt appen autosleep på min Apple Watch. Den appen stämmer förvånansvärt bra tycker jag! Ett måste numer i min vardag.  

Det är fredag idag hörni!! 

Den näst sista fredagen för mig med skidprofil-träning, nu väntar ju två i rad där jag är på Mallorca. Jag körde idag en sedvanlig kaffefrukost och fastande mage. Cyklade mina drygt fem kilometer och nästan femton minuter till jobbet. Slängde av mig väskan och stack ut på att löppass med eleverna. 

Idag sprang jag med mina andra favoritskor: Inov8 x-talon 212,  premiär för i år med dessa. Jag ville få lite mer belastning på benen. Dessa är nämligen helt utan dämpning och en ren trailsko. Jag har varit lite försiktig i början av året med att använt dessa för att försöka undvika skador. 

Det blev ett härligt morgonpass på 1,30 timmar, 14,4 kilometer och 430 höjdmeter. Perfekt start på denna grymma fredag!! 

I eftermiddag väntar ett stakpass på ungefär lika länge, plus ett tröskeldrag på cirka 30 minuter tänker jag. Tuffa tider, hårda pass. Bit ihop Adam!

Inga kommentarer: