tisdag, maj 15, 2018

Benzen gick igenom, morgonjogg och älven runt inställt


Klockan 07,40 imorse så var jag på bilprovningen här i Borlänge för att besiktiga Benzen. Givetvis så gick den igenom utan anmärkning. 

Tillbaka hemma så ville Amanda springa en vända, så jag bytte om, satte Alfons i vagnen och sen drog vi iväg. Vi sprang först en platt vända på fem kilometer, endast asfalt. Därefter så vek Amanda hem med Boss, medan jag och Alfons sprang en ytterligare halvtimme på grusväg och med mer kupering. Totalt blev det 10 kilometer och en timme, på fastande mage. Det var inte alltför skönt att springa med joggingvagn, jag spände mig mycket i överkroppen och det var inte alls någon avslappnad löpning. Men jag är väl ovan. Tanken var att det skulle vara bra att jogga igång löpbenen i för morgondagens ”älven runt”, men idag fick jag mail om att det var inställt på grund av höga vattenflöden. Man ville inte riskera deltagarnas säkerhet. Fan vad tråkigt. Luften gick ur mig nu. Vad ska jag då köra imorgon tro?! Tycker inte om när det blir oförutsedda ändringar i planen, speciellt inte såhär nära inpå. Jag måste försöka hitta på någon annan lämplig löpning då. Får väl kanske bli löpband och hela den biten igen, då får jag ju fin puls i alla fall!

I eftermiddag får jag hjälp av Amandas mamma att passa Alfons en sväng, så jag kan åka lite rullskidor. Jag passar på att träna så mycket jag kan nu!

Detta är den bästa tiden på året. Maj. Hela sommaren framför sig. Det blir grönt ute, det luktar fantastiskt, värmen kommer, det blir ljusare och så vidare. Jag har dessutom räknat ut att jag endast har tio dagar kvar att jobba innan skolavslutningen, SÅ JÄVLA SKÖNT!!! 

Inga kommentarer: