söndag, maj 27, 2018

Ett löppass är bättre än inget löppass
Tjena!

Vi började denna dag med att bestiga berget ”Puig de sant marti” som ligger precis i närheten av där vi bor. Det blev ett pass på 65 minuter, 11 kilometer och 265 höjdmeter. På slutet så bestämde jag mig för att springa 1000 meter allt jag orkade på platten i mina Hoka Clifton 3  tiden blev 3,21, riktigt bedrövligt alltså. Men det kanske har att göra med mycket träning först, vila igår, en jävla massa onyttigt ätande och att jag fastar idag på dagen på grund av just detta onyttiga ätande. 

Jag måste kunna få tillåta mig själv att vara lite trött, otränad, ta det lugnt, äta gott och slappna av ibland. Men det är svårt måste jag erkänna. 

Hur som helat så blev det ett fint löppass och det var skönt att röra på sig. Strax så ska vi gå dit hela gänget, med Alfons i vagnen också, det blir spännande!

2 kommentarer:

Linda sa...

Åh underbara bilder, man blir riktigt inspirerad! :)

Adam Steen sa...

Tack! Kul :)