torsdag, maj 10, 2018

Fyra fostrande staktimmar
Fyra timmar i barüber, bara där är vi hemma och nöjda. Att dessa fyra timmar dessutom var stakning/träning gör ju hela saken än bättre! Tillsammans med Måns så blev det idag det klart längsta passet för denna försäsong. Tidigare hade jag, även då tillsammans med Måns åkt klassiskt i 2,15. Dagens fyra timmar blev alltså en markant ökning. Jag åkte på mina Elpex med fyror fram och treor bak, de går i princip som ett par treor. Jag inväntar ett par nya med fyror bak och treor fram, så man får bekänna än mer färg!

Vi körde denna runda:


Typ till Gustafs och tillbaka, hem över Torsång. Fin runda i kanonväder. 

Det kändes bra till en början. Men efter två timmar ungefär så började träningsvärken från igår göra sig påminnd. Det hindrade inte mig från att dunka vidare, ibland måste man sätta ner foten och visa vem som bestämmer helt enkelt. Efter 3,20 körda så passerade vi  mitt hem, Måns som tränat tidigare i veckan var klok och gav sig. Jag fortsatte med 40 minuters åkning i Skräddarbacken. Höll bra tryck uppför så att pulsen var upp i lite drygt 160, delvis på grund av att jag är dåligt tränad men också för att drickan var slut den sista timmen och att jag var törstig. 0,75 liter kanske är lite för lite i denna värme och fyra timmar. Nåväl. 

Fick ihop 67 kilometer i alla fall och det var välbehövligt!

Inga kommentarer: