lördag, maj 19, 2018

Fyra timmar i solskenet


Ja, vi var väl ute och vräkte oss idag i solskenet, Adam och jag. Förlåt Måns att vi inte hörde av oss, vi ska bättra oss! Vi i BSA (Borlänge Spa Anhang) måste ju hålla ihop i vått och torrt. 

Vi åkte till Falun via cykelbanan längs riksväg 293. Väl i Falun så stötte vi ihop med Linus Larsson och Robert Eriksson. Vi slog följe med grabbarna över Galgberget och ner till Källviken. I Källviken skulle våra nyvunna vänner börja sina intervaller (4 x 10 minuter), så vi fick någon minuts försprång. När herrarna började närma sig så bestämde jag mig för att göra ett formtest och försöka haka på resten av deras första intervall (6,5 minuter). Jag ville se om det ens var någon idé att fortsätta, eller om jag kunde få lägga av redan nu. Jag fortsätter.. 

Adam och jag fortsatte turen till Aspeboda. Här blev jag hungrig och åt en energikaka i samband med drickapausen. Detta är nytt mot tidigare år. Annars brukar jag försöka undvika att äta på träning, förutom när jag cyklar. Omväxling förnöjer. 

Rutten gick vidare över Ornäs, Dalsjö, Islingby och Domnarvet. Jag fick ihop 65 kilometer på mina fyra timmar. Ett lugnt och härligt pass. Börjar bli lite sliten nu, men jag siktar på att träna imorgon ändå. Mallorca-resan blir nämligen inte alltför stenhård träning, så jag behöver träna ner mig lite innan. 

Ikväll får vi en massa främmande, vi ska nämligen fira min födelsedag i förskott, det blir mycket trevligt!Inga kommentarer: