tisdag, maj 08, 2018

Händelserik dag igår med bilservice och akuten
Tjena. 

Igår började dagen med en promenad tillsammans med familjen. Vid lunchtid så började Amanda jobbet och jag åkte till Falun. Jag började med att skaffa olja + oljefilter till min bil, sedan åkte vi ut till mina föräldrar. Pappa hjälpte mig med att serva bilen, bland annat genom att byta nyss nämnda olja + filter, dessutom bytte vi bromsbelägg bak (fram byttes i höstas), luftfilter och justerade bromsarna. Jag passade på att byta till filtmattorna för en mer vardagsrumsliknande känsla i bilen och jag lät även laddaren till batteriet stå på under tiden. Skönt att ge Benzen lite kärlek, även om jag såklart alltid behandlar den med en oerhört varsam hand. Tanken har ju varit att sälja den, men jag tror inte jag får något för den, så det är kanske lika bra att ha den kvar. Folk köper ju hellre Volvo och andra sosse-härkar i detta land. 

En liten parentes angående sossar: ”alla” ogillar Löfvén, sossarna och vänstern i viss mån. Åtminstone om man ska tro folk på sociala medier, men även de man träffar i verkligheten. Det delas klipp och citat hit & dit. Men det konstigaste av allt är att sossarna är det största partiet, hur kan det ens gå till när ”ingen” röstar på dom?!

Tillbaka till Falun.

Jag bokade en besiktning för bilen igår också, skönt att få det gjort. Nu borde den vara i fin form ett tag till. 

På väg hem mellan Falun och Borlänge så ringer min bror till mig och ber mig komma till akuten. Han hade kolliderat med en bil i en korsning i centrala Falun. Jag tvärvänder och hastar till akuten. Hittar en parkering långt bort och springer med 10 kilo Alfons + babyskyddet till, in och runt på akuten för att leta efter Jone. Ingen i personalen verkar vet var han är, eller ens om han är där till en början. Lite panikartat. Det var även två poliser där inne som letade efter honom för att försöka redogöra för hir olyckan skett. Jag var rätt stressad där ett tag. Till slut kommer de inblandade i olyckan fram till mig och de berättar i vilket rum han befinner sig. 

Efter en genomgång av honom så verkar det ”bara” vara materiella saker som gick sönder och ett sår i hakan som dom sydde. Han har dock ont i struphuvudet, nen förhoppningsvis är det inte någon fara. Han hälsar att hjälmen räddade honom. 

Bilder:4 kommentarer:

Anonym sa...

Ang politiken. Det tyder ju bara på en sak: du umgås i ganska snäva kretsar. Kretsar där det inte finns några sossar. I vissa andra kretsar röstar ”alla” på sossarna, respektive Vänsterpartiet, respektive Miljöpartiet, osv. Uppenbarligen. (Du menar väl inte att du trodde att du och ditt umgänge är representativt för resten av Sverige?! Fördelningen i riksdagen är ju som sagt bevis på att så inte är fallet)
Jag själv slås av motsatsen: konstigt att det inte är ännu fler vanliga, ”fattiga” svennar (typ som du) som röstar på sossarna. Högern är ju till för de redan rika, de vill ju se till att rika blir rikare (förutom sd då, de är ju inte höger på det viset, de är mer bara ett missnöjesparti som jag ser det).

Adam Steen sa...

Haha. Fattig sosse. Idiot.

Anonym sa...

Haha, enligt S är alla rika som tjänar över 25/månad. Det är nämligen då de skadliga progressiva skatterna kickar in...

S kommer att göra ett episkt dåligt val. Förhoppningsvis en bit under 25 % och kanske ner mot 20 %. Alla gråsossar går över till SD och bara feminazis och identitsvänster blir kvar och de är ju inte så många som tur är.

Adam Steen sa...

Kämpa