fredag, maj 11, 2018

Inga diamantben på dagens tur


Tjena kamrater. 

Fyratimmarspassen duggar tätt just nu, två dagar i rad är inte illa för en gammal stöt som mig. DSA hade cykelpass på planen idag, jag cyklade med Adam Larsson från Borlänge klockan 08,00 imorse, perfekt träningstid. Det kommer nog bli min nya favorittid att starta träningspassen på. 

Vi mötte upp med gänget på DSA och cyklade sedan ett varv runt Runn och Vikasjön. Två punkteringar bjöds det på i gruppen idag, några halvhårda, samt ett par hårdare körningar under några minuter. Det var inte några diamantben jag satt med idag, bitvis kändes det som om jag trampade i fyrkanter. Men på vissa bitar så kändes det ändå som om jag hade lite kräm i buggarna. 

Jag hakade på gänget tillbaka längs cykelbanan på riksväg 293 till Gamla berget i Falun, där vände jag och cyklade tillbaka till Borlänge igen. Snitthastigheten stod då på 29,7 enligt klockan. Givetvis var jag tvungen att klara 30, så det blev en slitsam sista halvtimme, dessutom fanns det inte mycket ork kvar i benen. Men jag tog mig hem och jag klarade 30. 

Just i vändningen i Falun så smsade jag till Amanda: ”sugen på pannkakor satan”. Jag menade mest att vi skulle laga det när jag kom hem, men grym som hon är så hade hon stekt upp ett gäng åt mig när jag kommit hem! Tack för det min kära! Det var inte bara sms till min sambo som hanns med under cyklingen, jag hann även med att köpa nya aktier i Kinnevik, Axfood och XACT Högutdelande. Det gäller att vara effektiv!

Totalt blev det 4,05 timmar och 123 kilometer. Fint att få ett bra cykelpass i benen, dessutom i grymt sällskap. Tack för det. 

Nu på eftermiddagen har jag gått upp till Bjusan, sju kilometer tur och retur. Strax väntar en ytterligare promenad till Willys för att köpa lite saker till kvällens grillning!

Inga kommentarer: