torsdag, maj 24, 2018

Inget team till vintern heller


Blev klar lite tidigare med morgonens bestyr imorse, så för att tygla mina bokstavskombinationer i hjärnan så drog jag iväg lite tidigare på cykel. Tog en omväg på drygt två kilometer och skrapade ihop strax under åtta kilometers härligt cyklande innan jobbet. Visst, det är ingen träning i det avseendet. Men det är frisk luft, rörelse, gratis färd, bränner lite kalorier och det hjälper mig att fylla aktivitetsringarna på min Apple Watch. Bara positivt alltså! En halvtimmes cykel per jobbdag lär ju inte göra mig till en sämre skidåkare direkt, snarare tvärtom. 

Igår så släppte Lager 157 skiteam sitt lag: 


Mer om den nyheten hittar ni på alla skidnyhets-sidor. Jag skrev en liten kommentar på Instagram som om ni frågar mig var rätt rolig: ”Ingen plats i år heller. Men jag kämpar vidare. Trägen vinner! Kör hårt 👊🏼”. Det blev några gilla-markeringar på den. Hoppas ni förstår att jag mest var ironisk och skrev det med glimten i ögat. Det är väl värt att nämna det i dessa tider där alla blir kränkta för minsta lilla. Jag har gett upp hoppet om att komma med i något team, trivs bra med min satsning som jag bedriver här på hemmaplan. Jag är fortsatt hungrig till att träna hårt, utvecklas och göra bra resultat på de tävlingar jag kör i närheten här! 

Som det ser ut så kommer jag fortsätta att tävla för AXA SC, det har funkat bra i de tre år jag tävlat för dom hittills. Enda negativa om jag får skriva det är att det inte är en dalaklubb, jag kanske saknar den biten en aning. Men jag har ju min kära löparklubb Sågmyra SK i alla fall, så jag är ju inte än 08:a till fullo! 

Mina ben är fortsatt slitna sedan tisdagens löppass. Undrar om ni läsare verkligen förstår hur tuffa dessa pass är? Om inte så råder jag er att läsa inlägget igen. Det är ett pass som jag tror utvecklar mig och min fysiska förmåga i rätt riktning, om inte så gör det nog mig till en lite bättre löpare åtminstone. 

Idag så väntar den sista dagens jobb för denna vecka. Efter denna så har jag fyra(!) till dagar att jobba fram till den 22:a augusti, det känns som om jag kan leva med det!! Imorgon klockan 12,15 åker vi dessutom till Mallorca (Alcudia), från Dala Airport, sjukt härligt. Ska försöka hinna med ett styrkepass idag, packa väskan och ett intervallpass imorgon bitti. Träningen på Mallorca tänker jag att ska bli två cykelpass: Sa Calobra ena dagen och Cap De Formentor den andra. Förutom det blir det kanske två vilodagar och några kortare löpintervallpass!

Inga kommentarer: