onsdag, maj 09, 2018

Jag behöver en paus ibland


Igår så bestämde vi oss, både Alfons och jag för att raka av oss våra skägg. Båda är nöjda med resultatet!

Men hur härligt är det inte med denna fantastiska sommarvärme då?! Sol och värme är absolut det bästa jag vet! Det är först nu jag märker hur mycket jag saknar det, speciellt efter en riktigt rejäl vinter. Vintrar som den vi hade nyss är ju inte helt fel, men det går inte att jämföra med sol och värme. Drömmen att ständigt endast gå i ett par shorts och barfota! 

Det var väl kanske behövligt med tre dagars paus från träningen. Jag behöver nog en paus ibland, alla behöver nog det. En paus behöver inte bara vara att man vilar från träning, det kan vara alltifrån en liten paus ensam på toan, pauser mellan intervaller, pauser från jobbet och så vidare. Det krävs för att hålla sig flytande och över ytan. Tror jag i alla fall. 

Idag är jag på jobbet igen. Den senaste tiden: fyra dagars ledigt, en dag på jobbet (idag) och sedan sex dagars ny ledighet. Därefter är det endast fem arbetsdagar kvar tills vi åker till Mallorca den 25:e maj. Så jävla skönt. Det är ju helt perfekt att vara pappaledig två dagar i veckan, samt jobba 80-85% som jag gör,  dessutom att jobba i skolvärlden med alla dessa lov och klämdagar. Visst, jag får inte betalt för loven, det får jag väl knappt när jag jobbar heller, men ledigheten väger nästan upp det hela. Min allra största skräck här i livet är att jobba 7-16, det är något jag ska försöka undvika så mycket och länge jag kan! 

Efter mitt arbete idag så väntar det rullskidor till och från gymet, samt gymstyrka @ the gym. Det blir härligt att få lite träningsvärk igen, det kompletterar solen helt perfekt anser jag. 

Jag såg att Skistart nu också säljer cyklar från Swix  såg riktigt spännande ut, en sådan hade ju inte varit helt fel.. 

Några bilder:


Alla bilder på Alfons är från gårdagen. Han har varit snorig och gnällig nu i några dagar. Antingen om han är allergisk, eller om han är förkyld. Stackaren..


I vevkan kom mina nya brillor, äntligen kan (törs) jag ställa mig på en startlinje igen..

Inga kommentarer: