måndag, maj 21, 2018

Kämpar vidare i livet


Från en gårdagens promenader

Välkomna till min blogg, till en ny vecka och till en ny dag med kanonväder!

Idag är det min och Alfons dag. Amanda jobbar till klockan 19. Vi ska bland annat ut på en promenad, handla på Willys, handla på Biltema till Alfons farfar och åka till Falun. Min plan är att fasta hela dagen, för jag åt galet mycket middag igår igen, jag hade nämligen gjort tacos, livsfarligt gott! Vi köpte för en tid sedan ett kilo vegofärs (sojafärs tror jag det var) och den brukar vi blanda ut med den vanliga köttfärsen, vi har även testat att bara äta den till tacos och det smakar ingen skillnad alls faktiskt. En liten parentes sådär. 

Nu har jag inte tid med att blogga mer, men jag avslutar med några bilder och en film:


Alfons och jag tog en promenad till mormor och morfar för att hämta automovern (vi delar den med dom, tre dagar vardera ungefär, fungerar klockrent). Alfons somnade direkt i bärselen.


Smart att ta gräsklipparen i barnvagnen va?! Allt för att slippa starta Benzen.


Ett riktigt Taikon-lass. Det gav en del blickar från nyfikna personer. Inte undra på det när vi kommer gåendes med en till synes stulen gräsklippare.


Vräkte i mig nio sådana här igår, skäms Adam!


Alfons är högt och lågt nu mer.


Älskade unge.


Spännande pryl den där automovern.

2 kommentarer:

Anonym sa...

hallå där babybloggaren!

Adam Steen sa...

Tjeeeeeeeeeeeeeeeeen