fredag, maj 11, 2018

Kan det bli en fintur?


Godmorgon!

En härlig dag står kanske åter för dörren. Solen skiner, men det varnas om lite regn och asfalten är blöt. Förhoppningsvis blir det inte något busväder, för tanken är att ta it landsvägscykeln på en liten tur nu strax. Var jag åker och med vilka återstår att se, ska bli skoj hur som helst! 

Här i dagarna så fick jag hem lite produkter från helhetshälsa. De kosttillskott jag brukar använda är helamin, helavit, D3-vitamin och algomega-3. Jag beställde också en burk med ImmunOptimal. Kort info om den produkten:

”ImmunOptimal innehåller zink och selen samt C- och D-vitamin som bidrar till immunsystemets normala funktion.

Vitamin C bidrar även till att minska trötthet och utmattning.

Dessutom ingår en 180 mg dosering med ingefära som bidrar till normal funktion i luftvägarna i näsa, mun och hals.

Det speciella med ImmunOptimal är ingrediensen EpiCor®, ett världsunikt whole food-fermentat,från Embria Health Sciences®, LLC.

Fermenteringsprocessen är patentskyddad och sker under strikt kontrollerade former.”


Jag tycker att jag har hållit mig mer frisk och mycket mindre sjuk sedan jag började med produkterna från Helhetshälsa. Det är inget pyramidföretag som många andra aktörer på marknaden, där produkterna innehåller stora delar socker. Här är det ”vanliga” grejer, rena produkter och inte något tjafs. 

Inga kommentarer: