söndag, maj 13, 2018

När man vräker sig
Hej i sommarvärmen!

Igår var vi iväg till en gammal kompis som jag inte riktigt känner i Falun. Där bjöds det på ett evenemang av klass. Vi vräkte oss där ända in på småtimmarna. Men tro det eller ej, det blev bara lagom slirigt. Det känns skönt idag kan jag lova, även om den sena timmen gör sig påmind i form av seghet.

Idag så fixar vi iordning en tvättstuga i källaren, med allt ifrån gjutning och hela registret där emellan. Som ni kanske förstår är jag ingen byggkille, jag gör bara som jag blir tillsagd. Mellan cementblandningarna så vräker vi oss med Alfons i gräset, drömväder idag!!

Jag planerade in en vila idag, det känns riktigt härligt. Enda uppgifterna förutom tvättstugan är att greja lite i trädgården, få ut automover-gräsklipparen, plantera lite i vårt land och såklart: stänga ringarna på Apple watchen. 

Hoppas ni har en fin dag!


Inga kommentarer: