onsdag, maj 16, 2018

Premiärbad igår, framtidsplaner och sommarlov


Igår åt vi grillat (som vanligt) till middag på trappen. Mysigt i kvällssolen. Jag glömde också att berätta att jag på den andra promenaden gick med Alfons upp till Dammyran och tog årets första dopp:


Det var oerhört kallt i vattnet, men luftens 27 grader gjorde det hela väldigt överkomligt ändå. Uppfriskande om inte annat. 

Idag var det skönt att cykla till jobbet, speciellt när det äntligen var sopat mellan Gammelgården och Domnarvet. Förutom på bron över Dalälven. Jag förstår ju att ”sopgubbarna” har olika områden och så vidare, men på många ställen har jag i år märkt små bitar på 10-100 meter där det är osopat. Hur svårt ska det vara att bara sopa ända tills man möter sopad asfalt?! 

Jag räknar ner dagarna nu. Nio arbetsdagar kvar innan sommarlovet nu snart. Längtar järnet! Jag skriver på för ett år till på skolan. Med lite pappaledighet och hela den biten, så får jag ändå rätt mycket ledigt under kommande året. Sedan så kommer det nog med stor sannolikhet bli ett år eller så på yrkeshögskola, känner mig sugen och motiverad på det också. Så kanske man kan få ett jobb där man tjänar mer än fyrasifftrigt varje månad i alla fall. 

Det är väldigt sega ben jag går runt på idag. Trött, muskelsvag och allmänt stum bara. Men det kanske är för att jag är nervös inför eftermiddagens löpbandsintervaller. Kommer bli en fest det!

Inga kommentarer: