söndag, maj 20, 2018

Sk8-premiär
Idag gick det bättre för BSA-gänget (Borlänge Spa Anhang), alla (jag, Adam Larsson och Måns Sunesson) var åter samlade och ryggdunkningarna haglade tätt bland Borlänges alla vägar och gator! 

Jag tog fram mina skateskidor idag, första gången för denna säsong. Takterna verkade sitta i ändå. Det kan ju vara kul för omväxlingens skull att skejta lite emellanåt. 

Denna vecka avrundades idag med 3,20 timmar skate. Under turen hann vi med att åka benskate i 35 minuter (Adam Larssons påhitt) och köra tio impulser á 20 stavtag. För övrigt hade jag en sjukt låg puls, 100 i snitt. Men så var jag bra sliten också, plus att jag hoppade över frukosten. Så är det ibland. 

Skramlade ihop 19,20 timmar denna vecka, det var en bra vecka det! Dessutom så fick jag ihop 52 timmar under denna första fyraveckorsperiod, inte illa, speciellt med tanke på att vecka två i perioden innehöll åtta träningstimmar och två ”sjukdagar”. Nu blickar vi framåt och kämpar vidare!


Inga kommentarer: