torsdag, maj 24, 2018

Tior på gymet - stakning på fyror


Mitt i packningshysterin nu, barnvagn hit, träningskläder dit, barnmat, kläder och så vidare. Passar ändå på att lite kort redogöra för er, min trogna följarskara, vad jag tränat idag. 

Idag blev det åter Elpex-fyror och endast stakning. Totalt till och från gymmet + stakstyrkeövningar så skrapade jag ihop 46 minuter, 10,44 kilometer och 110 höjdmeter. Före gymet blev det endast 10 minuter lugn åkning, efteråt resterande del alltså. Jag körde fem minuter vardera av: enarmsstakning höger, enarmsstakning vänster och smirnof-stakning. Dessutom slog jag till med fem impulser á 15 stavtag. Orkade inte mer, trött. 

Huvudakten i dagen träning var ju gymet och där körde jag följande:

Uppvärmningsövningar med stången:

10 ryck
10 thrusters 
10 ”good morning”

Gymövningar:

3 x 10 marklyft, 110 kilo
1 x 10 front squats, 60 kilo, 2 x 10 knäböj, 80 kilo

3 x 10 ”drag med raka armar” i cablecross, 59 kilo
3 x 10 ”stakning på knä” i cablecross 

6 x 8 + 2 x 9 + 2 x 10 chins (86 st), start varje minut

TRX:

- Från plankanposition långt bak, till upp på händerna i TRX (lite likt stakning) 3 x 12 (Övning 1 från mitt gamla TRX-program, minus armhävning)

- Armhävning + bendrag i TRX 3 x 8

- "Sidoplankan" med benlyft i TRX 3 x 15/sida (övning 3 i mitt gamla TRX-program) 

- "Baksida lår-övning" i TRX 3 x 16 (övning 4 i mitt gamla TRX-program)

Det var väl allt från denna dagen. 

Förresten, jag ”ställde ner” min Apple Watchs aktivitetsringar till hälften nu när jag ska åka på semester, så att jag får lite lugn och ro i kroppen. Men jag ska ändå försöka mig på några träningspass. 

Imorgon är tanken att köra ett kort och hårt stakintervallpass i ottan!

Inga kommentarer: