onsdag, juni 27, 2018

71,8 kg - iOS12


Alfons vinkar av min mamma i måndags, efter att hon passat honom för mig när jag tränade styrka

Jag var inte sysslolös igår efter löpningen, för trots att jag inte åt så var det fullt upp med att mata Alfons och ta hand om honom. Han börjar äta som en häst nu, två vanliga måltider per dag, gröt till frukost, mellanmål och ersättning. Han verkar vara lika hungrig som jag.. Efter att jag hade matat och gjort klar honom så tog vi en promenad till Ö&B för att byta gasoltub, sedan vidare till Willys och avslutningsvis hemåt. Vi fick ihop tio kilometers promenad. Det blir några mil för barnvagnen/joggingvagnen! Vi har en vanlig barnvagn också, men den vill inte jag använda, tycker mycket er om att gå med joggingvagn. Vet inte hur ni andra föräldrar har det?!På eftermiddagen vägde jag mig och kunde glatt konstatera att vågen stod på 71,8 kilo. Det kanske finns hopp trots allt?! 

Jag noterade att Apple släppt en beta/testversion av iOS 12, så jag fipplade med det under gårdagen också, så nu kör jag med ett sprillans operativsystem på iPhonen. Har dock inte märkt några större skillnader mot iOS 11. Men ändå kul med nytt. Man ska väl egentligen vara försiktig med att installera sådana testversioner, men va fan, det brukar ju gå bra. 

Inatt så hade jag sjukt svårt att somna, vände och vred på mig och dröp av svett i värmen. Det tog många timmar innan jag kunde somna och givetvis så var Alfons rätt lugn under de timmar jag var vaken. När jag sedan väl somnat så började han med sina nattliga räder och den efterlängtade sömnen blev både kort och sönderhackad. Livet. 

Nu ska jag strax ut på stakintervaller med Adam Larsson, hoppas på att ha lite krafter i alla fall!


Inga kommentarer: