söndag, juni 17, 2018

Å så på’t igen


Alfons var ganska trött igår efter tävlingen och måttligt imponerad över att behöva handla på Willys på hemvägen. Men det gick ju bra ändå till slut. 

Jag gick med stödstrumpor från direkt efter loppet igår och ända tills jag la mig i sängen. Allt för att försöka få vader som fungerar idag. Jag brukar även sova med ”sleeves” över vaderna, tycker det är skönt och att det hjälper återhämtningen. Att sova över åtta timmar hade också hjälpt återhämtningen, men vi har ju Alfons emellan oss och då blir det inte alltid så. Nattens skörd blev 6,56 h. 

Fortfarande har jag inte vågat väga (haha) mig efter Mallorca-ätar-resan. Försöker skippa sockret ett tag till, fram till midsommar där det vankas både det ena och det andra. Sedan har jag öppnat upp för att få äta godis helgen efter och sedan en gång i veckan. Det är ju en plan kan jag tycka! 

Nu strax ska jag bege mig ut i gott sällskap för en staktur med mina Borlänge-kompisar. Som vanligt är det pissregn ute, har inte än kunnat skönja några flaggor eller vimplar som står rätt ut, men har för den delen inte kollat heller. Skulle vi sätta upp flaggor runt huset så skulle varenda jävel peka rätt emot mig! 

Såhär såg det ut i starten igår:6 kommentarer:

Anonym sa...

Nr.10017 är mer deff än dig🤔

Adam Steen sa...

Kul

Anonym sa...

Hur gick det för Afghanistans landslag som ser ut att få en fin start?

Adam Steen sa...

Haha, sådär tror jag

Anonym sa...

Mm, kan tänka mig det. Inte lika lätt att få topplaceringar när de inte får tävla i 12-årsklassen längre antar jag...

Adam Steen sa...

Hahaha