måndag, juni 11, 2018

Äntligen vilodag


Nu har även du chansen att få ett par sådana här fina byxor till ett bra pris. Gå in på Fritidsfabriken.se, välj ett plagg till ordinarie pris, ange sedan koden ”addesteek20” och få 20% rabatt! Erbjudandet gäller till den 24:e juni. Varsågoda!

Tjenare kamrater!

Jävlar vad skönt med vilodag idag. Som jag längtat. Jag får väl också motvilligt erkänna att det strilar ner ett välbehövligt regn ute nu, även om jag givetvis föredrar sol. Idag är planen att bara ta det lugnt och låta kroppen få återhämta sig från förra veckans bra och förhållandevis tuffa träning. Jag skrapade ihop 17 timmars träning, det är inte fy skam! 

Igår kväll gick vi till sängs strax efter nio och jag gick upp klockan 07,30. Det blev enligt Apple watchen drygt nio timmars sömn. Välbehövligt. Men Alfons vaknar fortsatt mycket under nätterna, så vi väcks otaliga gånger. Bara att kämpa på. För att få bästa möjliga återhämtning så åt jag idag två deciliter havregrynsgröt med hallon och blåbär i, plus tre ägg till frukost. Det satt fint kan jag lova! Tanken är att vi (jag och Amanda) nu efter Mallorca-resan fortsätter med våran ”fitnessmånad” där vi alltså inte får äta godis, chips, bakelser, glass och annat. Enda undantaget är om vi blir bjudna på efterrätt och fika. Rimligt ändå kan jag tänka. Planen är att efter midsommar så får vi om vi är sugna (vilket jag alltid är) äta godis eller annat en gång i veckan! 

Efter de två senaste löppassen (i fredags och igår) så har jag fått ont bak på sidan av ryggen, typ i lungorna/revbenen. Det gör ont i vissa rörelser och när jag andas. Även när jag låg i sängen i natt så kändes det väldigt mycket.. Oklart vad problemet är, men så kan det väl vara ibland. Gamla gubbar ska inte hålla på med träning.. 

Nu ska jag och Alfons gå till Willys och flanera runt bland veckans nya erbjudanden!

Inga kommentarer: