fredag, juni 15, 2018

Börjar sommarlovet med jobb


Nej jag har inte tvingat Amanda att färga mitt hår.. Ja, hon tycker inte att killar ska färga sitt hår. Ja, jag går med keps idag.. Nej, jag tyckte inte mitt hår blev för mörkt..


Den glade lille skiten Alfons. 


Coolast i stan. 

Tjena bloggvänner. 

Uppgång imorse, frukost och sedan direkt iväg på ett litet fönsterputsjobb. Fint att börja ledigheten med lite arbete. Jag blir väl här några timmar, lika bra att få det gjort. Därefter så blir det ett lugnt pass klassiskt, ska ju springa Ludvika stadslopp imorgon, nervöst! 

Jag känner av lite i magmusklerna från gårdagens stakintervaller, då vet man att det tog. Jag har börjat spåna på att eventuellt planera lite träning efter de tre löptävlingarna; Ludvika, Orsa och Toughrace. Den planen tänkte jag som så att jag kör något 14 dagarsblock där jag kanske en vecka endast kör stakpass utan styrka, en vecka med 2-3 styrkepass och en vecka med 3-4 stakintervaller. Hur det blir sen rent praktiskt återstår att se, men tanken är att bryta lite mönster och testa lite nya saker vad gäller träning, komma ur komfortzonen liksom. Heja Adam!

Inga kommentarer: