torsdag, juni 28, 2018

Extrainsatt vilodag


God förmiddag.

Jag kände redan igår på passet att jag tänkte ta en vilodag idag. Tanken var först att träna varje dag denna veckan, men det var väl inte alltför uttänkt kan jag känna nu, speciellt då jag inte fått den sömn jag vill ha på slutet. Både igår och i förrgår natt så hade jag sjukt svårt att somna. Den enda nackdelen med att det för en gångs skull är över 20 plusgrader är väl att det är så varmt inomhus när man ska försöka sova. Jag är rätt känslig där och vill ha både mörkt, tyst, svalt och helt stilla. Det är ganska problematiskt då Alfons vid jämna mellanrum kastar sig runt i sängen när han sover. Inatt liksom natten innan tog det många timmar innan jag kunde sova. Tämligen trasig idag, så det ska bli skönt att slippa träna. 

Istället för träning så åker vi till stugan i Dala-Floda för att hälsa på mamma och fira hennes födelsedag i förväg. Det är ett ständigt pusslande för att få ihop livet som pappa, skidamatör och hemmafixare, men det funkar ju bra för det mesta, bara jag får sova lite bättre. 

Nu först väntar en liten promenad i det härliga vädret, hörs sen!

Inga kommentarer: