lördag, juni 09, 2018

Fyra timmar plåga, med impulser

Jag fick lov att ta en energikaka idag efter 2,50, för att ens orka fortsätta turen

Den bedrövliga känslan fortsätter, vädret och det trevliga sällskapet till trots. Vi åkte en fin vända idag över Amsberg - Vallmora - Smedsbo - Falun - Källviken - Aspeboda - Ornäs - Domnarvet. Vi körde två block med impulser, 10 stycken, 15 maximala stavtag, 15 lugna stavtag. Det ena efter 45 minuter åkta och det andra efter 3,30. Däremellan körde vi lugn åkning, alla tre i gruppen var lite halvsega, tur för mig. 

Jag känner mig inte stark alltså, långt ifrån normal ens. Kanske bara är inbillning eller ovana. Vem vet. Det är muskulärt som jag liksom är svag. Jag tänker trotsa min rådande ”fitnessmånad” nu med att dricka två öl ikväll, för att ”resetta” kroppen en aning och försöka bli pigg till morgondagen löpintervaller på band. Håll tummarna. Annars är det väl bara att försöka fortsätta med träningen, bra mat, sömn och livet i stort. På torsdag börjar ju det väldigt efterlängtade sommarlovet. Ska bli skönt att få ledigt på riktigt ett tag. Igår skrev jag på för ett år till på skolan, därefter siktar jag på ett års studier på yrkeshögskola. Sidospår. 

Vi var ute i 4,10 idag. På den tiden kom vi mediokra 66 kilometer. Varsågoda att håna oss, skåningar, stockholmare och annat löst folk. 

2 kommentarer:

Löst folk sa...

66? ni borde hunnit det dubbla. Minst...;)

Adam Steen sa...

Jag vet. Men lägger jag ihop alla tre så får jag ju det tredubbla! ;)