onsdag, juni 06, 2018

Grattis Sverige!
Vi börjar med två bilder från gårdagen. Alfons är allt mer rolig att vara med, han verkar hänga med mer och mer i matchen! Allt gick enligt plan igår med alla ärenden och jag hann med 14 kilometers gång med barnvagnen. På dessa promenader så försöker jag hålla en fart på under 10 minuter per kilometer, alltså 6 km/h. Då borde det ju kunna bränna lite mer från mitt överflödslager av fett. 

Idag är det älskade Svea rikes nationaldag, vårt kära fädernesland som en gång i tiden var bra, men som nu är på väg någon helt annan stans är jag rädd. Hoppas jag har fel! 

Amanda jobbar idag, så jag har Alfons en sväng nu på morgonen, innan hans mormor kommer och avlastar en stund så jag hinner ut på ett stakintervallpass i min ensamhet. Kommer bli tufft!


2 kommentarer:

Anonym sa...


https://youtu.be/QgKUYs9RS3E

Adam Steen sa...

Precis.