måndag, juni 25, 2018

Gym-åttor och spurter


Så var dagens jobbigaste lagt till handlingarna, dom tar där dom ska dessa styrkepass. Idag blev det rullskidor på fyror till och från gymet. Som vanligt dödsseg, svag och trött, till det så hade jag idag 135-140 i puls bara av att rulla fram, mot vanligen under 110. Sjukt hur det kan vara. Nåväl, jag försökte ignorera den dåliga känslan och försökte fokusera på uppgiften: ett bra gympass. 

Jag värmde upp med stången, 10 reps vardera av följande övningar: kickstöt, lutande rodd och overhead squats. Sedan så körde jag dagens huvudnummer:

- Frivändningar 3 x 8, 62,5 kilo
- Bänkpress 3 x 8, 70 kilo
- Lutande rodd 3 x 8, 57,5 kilo

- Magchrunches i cablecross 3 x 8, 100 kilo
- Tricepspress i cablecross med låsta armbågar vid sidorna 3 x 8, 64 kilo

- Chins 10 x 9, start varje minut

- TRX-övningar från mitt gamla program, övning 2 (3 x 12/ben), 5 (3 x 18) och 6 (3 x 20) + latsdrag (3 x 10)

Mör i kroppen så klev jag i rullskidorna och stakade upp till Skräddarbacken och höll till i min "spurtbacke" i slutet av "Kalles väg", här körde jag tio stycken impulser/spurter på cirka 15 sekunder vardera, eller 25 stavtag som jag räknar till. De fem första med stillastående start och de fem sista med flygande start. Perfekt för att bli lite lätt stum. Pulsen peakade på den sista spurten med 163 slag/minut, bra där! 

Avslutningsvis så vill jag tipsa om mina nya helt trådlösa hörlurar från Sudio, modellen heter Nivå och var klart över förväntan! Bra ljud och grymt bra passform, helt otroligt. Jag kan dessutom erbjuda er 15% rabatt om ni anger koden "addesteek15", denna kod gäller för alla hörlurar, passa på! 


Lurarna märks knappt och dom hålls på plats på ett sätt jag inte trodde var möjligt, kan verkligen rekommendera dessa!

Inga kommentarer: