tisdag, juni 19, 2018

Gym-morgon med stakning


Då har jag varit på gymet och lyft lite skrot igen, denna vecka så gick jag ner på åtta repetitioner på "huvudövningarna". Det började med stakning på fyror direkt till gymet. Sedan satte jag igång:

- Uppvärmning med stången: 10 ryck, 10 thrusters, 10 good-morning

- Marklyft 3 x 8, 120 kilo
- Front squats 1 x 8, 70 kilo - Knäböj 2 x 8, 90 kilo

- Drag med raka armar i cablecross 3 x 8, 68 kilo
- Stakning på knä i cablecross 3 x 8, 73 kilo

- Chins 10 x 9, start varje minut

- Fyra TRX-övningar, tre set, 8-15 repetitioner, med fokus på bålen

Efter gymet så körde jag fem minuter vardera av enarmsstakning höger och vänster, samt "smirnofstakning", i en skaplig backe här hemma. Fina vikter idag måste jag säga, men det var tufft! Blev endast fem timmars sömn inatt.. Kämpiga nätter nu, men det är bara att bita ihop och göra jobbet. Kroppen är sådär skönt mör i musklerna just nu. 

Nu ska jag laga en omelett till lunch (som vanligt), därefter så ska jag och Alfons ut på en promenad. Igår fick jag ihop hela 12 kilometers gång med joggingvagnen, idag får jag nöja mig med 8 kanske. 

Inga kommentarer: