fredag, juni 29, 2018

Kämpigt.


Alfons och jag vid sommarstugan igår. 


Gårdagens middag. 

Ytterligare en jobbig natt är avhandlad. Jag kan inte somna på många timmar, klarvaken och väntandes på skrik. När jag till slut somnar så blir vi väckt av Alfons vid otaliga gånger. Därefter uppstigning halv sju när han inte sover mer. Han har varit väldigt gnällig den senaste tiden, kanske magont, kanske nya tänder som kommer fram. 

Det känns som om jag varit på ett flera veckor långt träningsläger. Träningen har ju varit tung den senaste tiden och jag är sjukt trött. Orkeslös i musklerna och håglös i största allmänhet. Väldigt uppstressade för mig när jag ser alla andras lyckade pass och träningstimmar. Ibland längtar jag tillbaka till tiden förr, men där och då så var det fel också. Jag tror aldrig man blir riktigt nöjd, man får försöka acceptera läget så gott man kan och göra det bästa av situationen. Jobba efter sina egna förutsättningar helt enkelt. Lättare sagt än gjort. 

Träning idag och tävling imorgon, det blir kul. Kommer ju gå galant när jag fick sådan bra vila igår och inatt..

4 kommentarer:

Anonym sa...

En sak som funkar för mig är att gråta mig till sömns efter att ha läst om Sthlms Rullskidklubbs blixtrande snabba 3-4 timmars-pass. Gråter också ibland när jag ser Ski Team Skåne och dess medlemmars obegränsade monetära resurser.

Adam Steen sa...

Stort tack för ditt tips! Det ska jag verkligen ta till mig :)

Riche Rich sa...

Fiiin!

Adam Steen sa...

Jovars!