lördag, juni 16, 2018

Ludvika Stadslopp idag (King Of China är kvar)


Igår så hämtade jag ut ett par nya Elpex-skidor  dessa ska jag ha fyror bak på och treor fram. Så nu har jag en armada av skidor att välja mellan, perfekt! Fick också med ett par skatehjul att sätta på mina nya stommar, det kommer väl bli några pass skate i sommar misstänker jag. 

Jag har just varit ute på en 15 minuter morgonjogg. Jäklar vad skönt att gå upp före alla i huset och ge sig ut klockan 06,55 i färd med att försöka väcka upp kroppen. Idag ska jag nämligen tävla Ludvika Stadslopp, 10 kilometer asfalt. Detta är min första tävling sedan hjärtmuskelinflammationen i februari, spännande. 

Min kompis Simon Andersson befinner sig nu i Kina för att tävla löpning och skidor sprint där under de kommande dagarna. Han fick följande mottagande på flygplatsen i Peking:


King Of China är inte bortglömd direkt! 

Inga kommentarer: