torsdag, juni 21, 2018

New bike day!


Hallå! 

Igår så fick jag hem min nya landsvägscykel, en Allebike med nya Ultegra-gruppen och med Ultegra-hjul. Riktigt fin verkar den och snygg är den! Den var i det närmsta helt ihopsatt, enda mer komplicerade grej jag gjorde var att kapa styrröret. Det var första gången jag gav mig på en sådan insats, men det var som att kapa en skidstav ungefär. Det svåra var att lista ut hur jag skulle få ut expandern ur röret, men en lätt knack med en hammare så var saken biff! 

Förutom att få hem cykeln igår så fick jag tre ytterligare paket, mer om dom sen (ni kommer få en del rabattkoder), men det var körigt kan jag lova. Vi hade nämligen en tid att passa till en födelsedagsbjudning, men vi hann! Igår fuskade vi med lite tårta, det var vi värda. 

Idag så ska jag köra ett lättare distanspass för att bara skölja ur kroppen. Hörs!

2 kommentarer: