lördag, juni 09, 2018

Nu ska det ut på slakt igenHär står jag med mina fyra ägg, min halvliter vatten i watt-flaska och en kaffekopp. Som gjort för succé alltså. 

Efter lite tveksamhet från Amanda så fick Alfons sova hos sin mormor och morfar inatt. Amanda (och även jag såklart) saknar ju Alfons direkt, så det är ju lite tufft när vi nästan alla nätter sovit med honom. Det gjorde i alla fall att vi fick en skön natts sömn. Vaknade upp med 8,34 timmars sovande enligt min Apple Watch, mumma! Nu känner jag mig lite piggare igen, skönt. Hoppas jag även är det på passet också. 

Jag ska snart få besök av både Måns Sunesson och Jonathan Engdahl, två av Peltonens affischnamn hemma i Sverige. Vi saknar dock det tredje namnet: Adam Larsson. Adam och jag har gått omlott med träningen denna veckan, så vi har inte lyckats få ihop något pass ännu. Det kommer nog bli ändring med det framgent. Tanken är att vi ska ut på stakning i 3-4 timmar, hoppas på en fin tur och en bra kropp. Har en skön träningsvärk sedan hårdagens styrka, drömmen!

Inga kommentarer: