tisdag, juni 12, 2018

Nya bravader på gymet + spurter
Ni har fortfarande möjlighet att handla WearColour-kläder till 20% rabatt, ange bara koden ”SS18Adam20”. När vi är inne på koder så har ni också fortsatt 25% rabatt på +Watt (sportdryck, mm) ange då koden ”ADAM”. Varsågoda!

Tjenare. 

Idag blev det ett tidigt träningspass, eller ja, drog iväg strax efter klockan 08. Annars hade jag inte hunnit träna idag, då Amanda slutar sent. Men det gick bra det också, även om jag var sjukt trött till en början. Hade svårt att somna igår, så kan det vara ibland, det är ändå mycket bättre nu än förr om åren, då hade jag ständigt svårt att somna. 

Jag tog mina Elpex-fyror direkt till gymet. När jag väl var där så får jag följande sms av min enda bloggläsare Jesper ”Jassenyz” Nyström: ”Du lär släppa ett blogginlägg varje morgon så jag har något att läsa vid köksbordet till min brungräddade knäckemacka med ägg.” Nu gäller det att jag skärper till mig, så jag inte förlorar honom också! 

Dagens gympass var det sista och fjärde i ordningen av 10:or. Nästa vecka går jag ner på 8:or. Det är rätt tufft, men jag tycker mig skönja en liten progression!  Såhär körde jag idag:

Uppvärmning med stången: 10 kickstöt, 10 lutande rodd, 10 overhead squats

- 3 x 10 frivändningar, 57,5 kilo
- 3 x 10 bänkpress, 67,5 kilo
- 3 x 10 lutande rodd, 52,5 kilo

- 3 x 10 magchrunches i cable cross, 96 kilo
- 3 x 10 tricepspress (nedtryck med låsta armbågar) i cablecross, 59 kilo

- Chins, 5 x 8, 3 x 9 och 2 x 10, start varje minut (87 totalt)

- Fyra TRX-övningar, tre set, 10-20 repetitioner

Det var gympasset. Kändes rätt okej idag, inte den där konstiga tröttheten som jag hade förra veckan, skönt. Det är ju absolut bäst att träna på förmiddagen, men det är ju inte alltid det funkar tyvärr. 

Jag tog sedan rullskidorna och begav mig upp till Skräddarbacken där jag brukar köra mina spurter, det gjorde jag idag också. Jag har en backe med lagom lutning som jag håller till i. Idag blev det fem stycken med stillastående start och fem stycken med flygande start. Jag kör 25 stavtag (cirka 15 sekunder) med maximal insats och vilar sedan 2-3 minuter mellan varje, sjukt jobbigt, men förhoppningsvis givande! Det var första gången jag inte hade känslan av att stå helt still, det måste ju räknas som en förbättring!

Nu ska jag ta hand om Alfons och sedan gå en promenad!Inga kommentarer: