lördag, juni 30, 2018

Tough Race Sweden idag
Bilderna är från första gången jag sprang tävlingen, 2015, då kom jag fyra, året efter blev jag sexa och förra året hade jag ont i hälsenan så jag deltog ej. Ingen bra svit, men vi får försöka bryta den idag! 

Igår gjorde vi upp ett schema för sovning, Amandas & min träning och i stort för den kommande tiden. Det är ju tufft för oss alla med en skrikande bebis på nätterna. Hoppas det gör saken bättre. Jag fick i alla fall sova inatt då jag sov ensam i Alfons rum, känner mig piggare idag, helt klart. Sen kommer det ju vänta tider framöver där jag helt enkelt inte kommer kunna träna de mängder jag gjort tidigare, men det har ju varit en del i min mer långtgående plan, att succesivt träna lite mindre timmar, till fördel för hårdare pass. Det är ju dels det jag tror jag behöver och det som funkar bäst i livspusslet för oss. Nu i sommar när jag är ledig funkar det väl att träna lite mer, men sen i höst när jag börjar jobba igen så kommer det att bli tuffare, men det får vi ta då. 

Hinderbana idag alltså. Det brukar vara rätt roligt med dessa lopp, även om min hinderteknik är nära på noll. Min taktik i alla lopp jag sprungit har alltid varit att springa så fort jag kan mellan hindren och sedan ta hindren lugnt & försiktigt för att klara av dom på ett bra sätt och att få lite ”vila” i dessa passager. Tanken är att göra detsamma idag. Jag har ju liksom aldrig tränar på något sådant och är inte speciellt sugen på stt göra det heller, även om jag tycker loppen är roliga. Det finns ju ett gäng som är rätt duktiga på att både springa och ta hindren, dom brukar vara svårslagna. Jag kommer tävla i mina Icebug Acceleritas 6. Klockan 11,30 startar vi i elitgruppen, min tanke är stt ta rullskidorna dit till Dalsjö och hem (10-11 km enkel väg).

Hörs senare!

Inga kommentarer: