tisdag, juni 05, 2018

Tröttare än tröttastHejsan!

En ny pappaledighetsdag står för dörren. Igår när jag vaknade så var jag stört trött, hade sjukt svårt att somna natten innan, benen värkte från löpintervallerna och det var varmt så jag nästan rann bort. Passet igår gjorde mig inte piggare direkt.. Det kostar på att vara på semester, men det var det värt! Idag har jag äntligen en vilodag på schemat, jag har ju trots allt tränat 18,30 timmar den senaste veckan om vi räknar med dessa träningspass:Så jag har väl rätt att vara lite trött och få vila idag anser jag!?

Dagen innebär ju ändå inte någon vilodag i den meningen att jag ska sitta i soffan, det är ju lite svårt som pappaledig. Jag ska försöka få till lite ärenden nämligen, bland annat så ska jag hämta ett släp med täckbark till tujahäcken, köpa lite prylar till renoveringen av tvättstugan i källaren och lämna iväg våran gräsklippare på lagning till pappa. Dessutom så vill jag hinna med min dagliga tio kilometer promenad, den blev bara åtta kilometer igår, så egentligen är jag "skyldig" mig själv 12 kilometers gång. Kämpa Adam. 

Nu rycker vi igång dagen!Inga kommentarer: