måndag, juni 18, 2018

Vandringskängor


Tjenare.

Jag kom över sidan Engelbert Strauss, där jag hittade en rad spännande produkter för mig. Bland annat så har dom en uppsjö av olika skor och arbetsskor, perfekta för att ha i mitt aktiva utomhusliv. Bland annat så hittade jag en riktigt snygg skyddsko (S3 Spes Mid) som kan vara perfekt för diverse vandringsturer både här i närheten av hemmet, men också på fjällturer där man kan vara i behov av lite mer kraftiga skor. Skorna låg också bra till i pris om man jämför med liknande skor från andra märken såsom Haglöfs och Lundhags

Tidigare när jag satte mycket plant och jobbade i skogen så var det ett måste med sådana här kraftiga kängor och jag vet verkligen att kvaliteten på skorna spelar roll, därför tror jag att en grym känga från Engelbert Strauss skulle vara kanon även i sådana situationer! 

Du kanske också är ute efter bra skor, arbetskläder, verktyg, eller andra tillbehör, då föreslår jag att du kollar in Engelbert Strauss. 

Inga kommentarer: