lördag, juli 07, 2018

2,30 stak på tungrull


Invigde lite nya träningskläder från Sweare idag. Snygga, väldigt sköna och kvaliteten kändes ritkigt bra, tack för det!!

Idag blev det ett pass alena, körde på mina nya rullskidor från Elpex med fyror bak och treor fram, skapligt tungt alltså. Började med en liten vända i Skräddarbacken för att få lite höjdmeter, sedan drog jag iväg på lite mer plattstakning över Lindan, Floda, Baggbo, Spraxkya och Alderbäcken. Avslutade sedan med en ny sväng upp i Skräddarbacken för att få lite mer höjdisar. 

Något blöt vägbana och givetvis stormvindar ute på nejderna. Men jag tyckte jag orkade hålla ett rätt bra tryck passet igenom, trots att jag börjar bli lite tom i stakmusklerna efter fem pass där jag tröttat ur dito. Skönt ibland att åka ensam också, så att jag kan köra lite hårdare. Det är ju trevligt och bra att åka i grupp såklart, men ibland är det rätt skönt att åka själv också, så man kan undgå all dötid. 

Skramlade in 41 kilometer på 2,30 timmar och fick in 440 höjdmeter, enligt klockan  Bra pass och mer än okej känsla! Ett pass kvar att ta mig igenom för veckan och det är stakintervaller imorgon, då på lite lättare rull igen! 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vet du om Team Skåne fick åka alla varv på SM idag.

Adam Steen sa...

Jag kollar aldrig på rullskidor, så kan ej svara på din fråga tyvärr. MVH