onsdag, juli 04, 2018

3,30 stakning


Andra av sex stakpass avklarade för veckan och jag var redan märkbart sliten, troligen sedan gårdagens intervaller. Känslan igår var bra och idag var den ändå okej, trött i musklerna, men absolut inte som förra veckans debacel. Idag blev det ett väldigt lugnt pass runt om i Borlänge, jag stakade på mina nya Elpex med fyror bak och treor fram, med mig hade jag Adam Larsson som skejtade på Marwe 6:or. Jag var ute i 3,30 och kom 53 kilometer. Sjukt ändå att jag tycker det är jobbigt, förra året slog ju fyratimmarspassen som spön i backen och dom kändes som tvåtimmarspass känns nu. Tur att jag har lite tid på mig att träna till vintern. 

Planen för resten av veckan är två ytterligare lugna pass och två intervallpass. Ett av dessa blir ett längre tröskeldrag på 3:or och det andra blir nog i en backe i Skräddarbacken på förhoppningsvis tyngre rull. 

Spännande att se hur kroppen reagerar på endast stakpass! Tidigare somrar så har jag ju kört stakning varannan dag ungefär. Så detta kommer nog kännas på!! 

Nu har jag just ätit en omelett till lunch, ska strax bege mig ut på en promenad med barnvagnen och Alfons. Härliga tider! Jag brukar lyssna på ljudbok när jag är ute på mina promenader, ibland har jag svårt att fokusera på historien, det blir lätt att jag börjar fundera på saker och glömmer bort att lysssna. Jag är på en spännande serie av Jussi Adler Olsen om Avdelning Q, den kan jag rekommendera! Stefan Sauk som är uppläsare är riktigt bra!

Inga kommentarer: