fredag, juli 06, 2018

60 minuter tröskel, med impulser


Bra bilder nu.. Men vi har väl inte tid att hålla på fotografera, träningen är ju viktigare...

Veckans fjärde stakpass är ett faktum. Med mig idag hade jag Anton Enberg och Adam Larsson. Anton trodde han hade Marwe 7:or, Adam hade Marwe 6:or och jag Elpex med 4:or fram och 3:or bak. 

Efter en något längre uppvärmning så startade vi det 60 minuter långa tröskeldraget i Bomsarvet, åkte ut till cykelbanan längs riksväg 293, tog vägen över Vallmora och ut i Smedsbo, sedan vände vi i Morbygden efter 40 minuter och blåste raka vägen tillbaka till Brusala. Vi körde en impuls var sjätte minut, 12 maximala stavtag, annars höll vi oss omkring tröskel, jag gjorde det i alla fall. 

Adam drog de första sju minuterna, sedan gick jag upp och drog fram till minut 25 ungefär då jag släppte upp Anton i drygt fem minuter, sedan drog jag resten. Kanske hade jag lite lättare rull, men inte så mycket skulle jag tro. På sådana här längre drag så har det visat sig att vi kunnat köra ihop rätt bra, trots skilda tekniker. Perfekt ju!

Jag hade en rätt bra dag idag igen, mot slutet blev jag dock riktigt trött muskulärt, i triceps och skuldrorna framförallt. Nu är det bara att sy ihop säcken med två ytterligare stakpass denna veckan, ett av dessa blir intervaller! 

Siffrorna från tröskeldraget blev: 22,51 kilometer, 162 snittpuls och 175 maxpuls. Inte alltför hög puls, men ändå helt okej! Under uppvärmning och nedvarvning drack jag sportdryck  på tröskeldraget drack jag ingenting. Bra pass!

Nu ska jag ut och samla gångkilometrar!

Inga kommentarer: