fredag, juli 27, 2018

Aktiva dagar och ändrat mitt efternamn


Tjabba!

Inatt var det min tur att sova i eget rum, förväntansfull gick jag till sängs strax efter klockan 22, men värmen var olidlig och det verkligen rann om mig. Det slutade med att jag vände huvudet till fotändan och flyttade sängen så att den stod rakt under fönstret. Ute var det nog strax under 20 grader och med alltför ojämna mellanrum så fläktade det jävligt skönt in på mig. Varför kan det inte blåsa dödsmotvind mot mig då när jag ska sova, som det gör på 99% av alla mina träningspass?! Nåväl, jag somnade väl omkring klockan 24 och vaknade strax efter klockan 08. 

Igår var jag väldigt aktiv måste jag säga. Jag cyklade ju till och från Adam för träning, 16 kilometer. Jag promenerade totalt 10 kilometer med barnvagnen och jag sprang tuffa löpintervaller. Min kost höll sig bra ända in på kvällen efter middagen och jag fick ett omättligt sug (igen) på pannkakor med grädde och hjortronssylt. Fet, mätt och glad så fick jag en lätt ångest över mitt tilltag. Så nu är jag ute på promenad innan frukost för att dels få Alfons att sova, men också för att kicka igång förbränningen igen. Den ständiga mentala och fysiska kampen. Ni kanske känner igen problematiken. Eller så är det jag som har någon lätt släng av diverse diagnoser.

Jag har enda sedan mina föräldrar gifte sig 1990 hetat Steen i efternamn, tidigare hette jag Pettersson. Grejen har dock varit att vi i folkbokföringen stavat Steen med ett e, även om vi alltid själva stavat med två e. Det har väl aldrig varit något stort problem, men det har ju ändå varit lite irriterande ska erkännas. Så för två månader sedan ansökte jag om att få lägga till ett e i mitt efternamn och igår fick jag godkänt. Nu heter jag alltså Adam Steen officiellt, kanon!

Efter min morgonpromenad så ska jag träna veckans andra gympass och avsluta med spurter, kämpa!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Varför inte 3 E?

Adam Steen sa...

Det är frågan.