tisdag, juli 03, 2018

Än är det inte över!


Dagens crew

Det enda negativa med dagens träningspass var att jag fick ta ut den nytvättade Benzen för att åka till residensstaden Falun. Förutom det så var det bara positivt. Jag ska inte sticka under stol med att jag var nervös inför passet, nervös att behöva släppa killarna på intervallerna. Såsom känslan varit de senaste dagarna så hade jag inte kunnat hänga med speciellt bra, men den känslan var som bortblåst och tillbaka var den jag saknat så: ”normaldåligt”! Sjukt skönt. Tänk vad lite sömn kan göra!!

Jag och Adam mötte Simon i Falun och värmde upp bort till Källviken där vi startade dagens jobbigheter. Som vanligt var tanken innan att ”det nog inte blir så jobbigt”, men det blev det och det var sjukt skönt att kunna köra mig trött utan något riktigt stopp i musklerna! Jag kanske inte är slut som idrottare än alltså. 

Såhär var dagens upplägg:

- 8 minuter A3, 155 snittpuls, 24,4 km/h snittfart

- 8 minuter 30”-30”, 169 snittpuls, 18,3 km/h snittfart

- 8 minuter A3, 169 snittpuls, 24,2 km/h snittfart

- 8 minuter 20”-20”, 170 snittpuls, 17,5 km/h snittfart

- 8 minuter A3, 176 snittpuls, 19,8 km/h snittfart, 50 höjdmeter, 0 fallmeter

- 8 minuter 15”-15”, 174 snittpuls, 20,3 km/h snittfart

Snittfarten på de kortare intervallerna är med vilan (där vi nästan stod still) inräknad. Fina tider, fin puls och bra hastighet (för att inte vara stockholmare eller skåning). Jag åkte på mina Elpex med 4:or fram och 3:or bak  Simon hade 4:or bak och 3:or fram och Adam hade 3:or runt om. Mina och Adams gick hyfsat lika och Simons gick tyngre. Vi hängde ihop hela tiden, Adam och jag stod för det mesta av dragjobbet. Simon menade att han fick gå på rött, men det kan han bara säga också, den luringen... 

Fem stakpass kvar denna vecka! 

Nu ska vi hålla på Sverige, hela lande

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du ska inte ner och maxa på Rullskid-SM i Helsingborg? Ski Team Skåne arrangerar!

Adam Steen sa...

Nej tack, någon måtta får det ändå vara!