fredag, juli 20, 2018

Avgå alla!


Tragiskt trött. 

Nämen hej!

Det jag glömde nämna igår var att jag såklart hade MOTVIND igen under träningen. När uppvärmningen var klar och jag rullade sakta nerför backen jag sedan skulle köra intervallerna i så hade jag rak motvind och tänkte: ”Yes, nu får jag äntligen medvind”. Jo hej, när jag sedan vänt 180 grader i botten av backen och började åka uppåt igen så hade jag återigen RAK MOTVIND! Hur är det ens möjligt?! Någon måste stå till svars för denna eländiga vind som ständigt står rakt emot. Detta problem borde vara den viktigaste politiska debatten i hela världen!! Avgå alla!! 

Jag är så trött så jag mår illa, 5-6 timmars sömn är inte optimalt under en längre tid. Trots att vi sover varannan natt med Alfons så är det ändå näst intill omöjligt att somna. Det blir en ond cirkel av dålig sömn och träning. Lättirriterad, trött, gnällig och less. När ska vi få sova? Jag får inte ut det jag vill av träningen om inte sömnen stämmer. Just nu balanserar jag på en väldigt tunn knivsegg till vad min kropp tål, även om min träningsmängd är 5-10 timmar mindre per vecka än förra året så är jag klart mer sliten nu. Det tar ut sin rätt att träna halvhårt (I STÄNDIG MOTVIND), sova pissdåligt, gå promenader och vara ifrån sockerprodukter. Kämpa Adam, det vänder någon gång! 

Nu ska jag ut på ett lugnare pass med rullskidorna. Har ni vägarna förbi Borlänge och ser en medelålders man med lovehandles och påsar under ögonen som ligger i något dike, eller vinglar längs en väg så är det troligen jag. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha! Din blogg är så jä... bra!!! Ärlig och rak. Tror inte det är många som lyckas med att sova 8-9 timmar i denna värmen Adam! Inte ens stålmännen i Skåne!

Adam Steen sa...

Haha tack :)