måndag, juli 09, 2018

Bra träningsvecka


God förmiddag!

Inatt sov jag med Alfons igen, det gick väl okej, men det blev ett antal uppvaknanden igen, det till trots så skrapade jag ihop sju timmars sömn, bättre än inget. 

Amanda jobbar idag och jag ska hänga med Alfons. Det ska bli skönt med en vilodag, efter förra veckans ganska tuffa träningsmängd. Över 15 timmar och 23 mils stakning alltså. Kanske aldrig har stakat så mycket på en vecka, det gäller att testa lite nytt. Detta körde jag under veckan:Denna veckan blir mer "normal" i den saken att jag kommer träna med olika pass igen. Tanken är att få till följande pass:

- 2 styrkepass

- 1 intervallpass 

- 1 löptävling 

- 2 distanspass

Tanken är sedan att köra en "stakvecka" igen nästa vecka. Min idé är att dels verkligen träna på det jag ska tävla, men också att försöka köra en lite större del stakning då jag inte tränar alltför många timmar jämfört med många andra, antingen funkar det, eller så gör det inte det. Men det blir lite nytt åtminstone och det tror jag är bra!

Förutom vilodag så fastar jag idag till middagen. Hade ju varit skönt att vara ute idag, men det är ju givetvis regn/molnigt, som alla andra dagar..

Inga kommentarer: