söndag, juli 01, 2018

Dags att inviga cykeln!
Två bilder tagna av speakern och min kompis Adam Johansson, från gårdagens tävling. Den ena efter målgång och den andra strax före start.

Nu ska jag förbereda mig för att cykla med Adam och Simon. Ser ut att bli fint väder och det ska bli kul att få cykla på min nya cykel för första gången. 

Lyckades få 5,50 timmars sömn inatt, Alfons var ganska lugn faktiskt, så när jag väl lyckats somna efter klockan 00 så sov jag skapligt åtminstone. 

Jag var lite försiktig på vissa hinder igår för att jag var lite rädd att göra illa axeln igen. Även om jag inte känner det minsta i den så sitter det kvar lite spärrar i sådana situationer där kag möjligen skulle kunna få den ur led. Den värsta ”skadan” igår blev istället när jag i skogen i början av loppet råkade snärta mig själv med en grankvist så att jag fick barret rakt in i mitt öppna öga. Kändes inte så mycket då, men det har börjat göra lite ont nu:


Inga kommentarer: